Wij zijn
SYSTO Professionals

Duurzaam verbinden

Als partner werken wij met commitment en door de platte structuur is er laagdrempelig contact.
Wij geloven dat je energieker en vrolijker wordt als je voldoening haalt uit je werk. Dat geldt voor jou, maar ook voor onszelf. Vanuit ons sterke netwerk werken wij elke dag aan de perfecte verbinding tussen professionals en bedrijven. Mensen verbinden en blij maken met een mooi project of een nieuwe baan. Dat is wat wij met veel enthousiasme en plezier doen. En altijd op basis van vertrouwen en openheid.

Wij denken mee, adviseren én investeren in het persoonlijke contact. Want met wat extra aandacht voor elkaar kom je vaak tot de beste oplossingen.

Al onze diensten

SYSTO Professionals is onderdeel van de EYK Tree-groep. Onze bedrijven bieden een totaaloplossing op het gebied van detachering, financial outsourcing, recruitment process outsourcing, werving & selectie en interim bemiddeling. Door ons onderzoekend op te stellen, te luisteren en kritische vragen te stellen, leveren wij de best mogelijke oplossing in de vraag naar personeel. Wij matchen op basis van kennis, competenties en cultuur waardoor er altijd een kwalitatieve en duurzame verbinding ontstaat. Binnen detachering en outsourcing onderscheiden we ons door een maatwerk- en adviestraject, waarbij we een passende oplossing bieden voor elke situatie, voor nieuwe en bestaande opdrachtgevers. Wanneer je op zoek bent naar versterking van jouw team op tijdelijke of structurele basis, je optimalisatieslagen wilt maken, of advies nodig hebt op het gebied van recruitment, dan bieden wij de volgende specialismen.
  • Detachering: SYSTO Professionals
  • Financial Outsourcing: SYSTO Professionals
  • Recruitment Process Outsourcing: SYSTO Professionals
  • Werving & selectie: YntemaKeizer

Ons team

Jurre Yntema

Co-founder

06 – 29 06 65 07

“Vanuit mijn achtergrond in de accountancy, ik heb ruim twintig jaar een eigen accountants-/administratiekantoor gehad, kan ik onze klanten breed adviseren. Ik kijk niet alleen naar de ‘perfect match’ maar geef ook gevraagd en ongevraagd advies. Ik durf de eigenwijze vragen te stellen zodat de vraag achter de vraag duidelijk wordt voor alle betrokkenen, dit leidt tot de beste match tussen kandidaat en opdrachtgever.”

Eduard Beekhuizen

CO-FOUNDER

"Als ondernemer heb ik ruime ervaring in en bij bouwgerelateerde bedrijven en dan met name in daken/dakbedekking en als dakinspecteur. Mijn motto is: alles is mogelijk!"