Wanneer je op zoek bent naar financial outsourcing of recruitment process outsourcing ben je bij ons aan het juiste adres. SYSTO Professionals neemt jouw werkzaamheden op het gebied van financieel-administratieve processen of recruitment processen uit handen.

Financial outsourcing

Dit is wat SYSTO Professionals voor jou kan betekenen

Verschillende ondernemingen besteden hun financieel administratieve werkzaamheden uit aan SYSTO. Wij zijn gespecialiseerd in het overnemen van de financiële administratie en het inzetten van financiële specialisten op financieel-administratief gebied, waar gewenst begeleid door een financiële mentor, een projectteam of stuurgroep.

“Wij kunnen de financiële processen optimaal organiseren zonder dat jouw organisatie zelf te veel aandacht verliest voor de kernactiviteiten.”

Waar kan jij op rekenen?
  • Continuïteit gewaarborgd bij uitval, ziekte of vakantie;
  • Afstemming hoeveelheid uren naar behoefte;
  • Supervisie en advisering van RA, fiscalist, senior business controller of financial controller;
  • Er wordt gewerkt met jullie eigen systemen;
  • Op aanvraag het optimaliseren van jullie proces en financiële-/boekhoudkundige IT;
  • Up-to-date rapportages en kennis van wet- en regelgeving;
  • Afstemming en voorbereiding jaarwerk, balansdossiers, et cetera.
Wat levert dat jou op?

De motivatie varieert per klant, maar kan vaak gezocht worden in een combinatie van efficiëntieverbetering, flexibiliteit, kostenreductie en innovatie.

Het geeft je de mogelijkheid om de zaken die niet bij de kernactiviteiten horen over te laten aan een partij voor wie dat wel geldt. Met onze detacheringsdienstverlening doen we eigenlijk hetzelfde, alleen komen onze mensen dan naar jou toe.

Recruitment process outsourcing

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor recruitment process outsourcing (RPO): het volledig uitbesteden van de processen.
Onze recruitment consultants worden ingeschakeld om intern de recruitment op te zetten, te beheren en te coördineren uit naam van de klant en op locatie bij de klant. Denk aan de invulling van vacatures, contact met bureaus, de opbouw van een kandidatendatabase ofwel talentpool, (her-) schrijven van vacatures en het afnemen van sollicitaties. Dit doen wij door fysiek aanwezig te zijn binnen de organisatie zodat wij het bedrijf goed leren kennen en dus een echte meerwaarde kunnen leveren.