Op zoek naar de
juiste professional?

Structureel groeien met SYSTO Professionals

Is jouw organisatie toe aan de volgende stap, of heb je extra handen nodig door uitval of een piek? En wil je meer weten over onze werkwijze binnen finance en/of techniek? Ontdek hoe je gebruik kan maken van onze diensten om jouw vraagstuk op te lossen.
Je wil er zeker van zijn dat een professional geschikt is voor de job. Dan kies je voor samenwerking met SYSTO Professionals. Wij hebben of selecteren de professional die jij in-house nodig hebt. Al onze professionals werken op HBO- of academisch niveau. En het prettige is: wij regelen álles. Je hoeft niet om te kijken naar de administratieve en juridische rompslomp. We werken betrouwbaar en zorgvuldig en zijn transparant over onze tarieven.

Op zoek naar jouw ideale professional?

Het bepalen en omschrijven van de functie-inhoud en/of projectopdracht en een kandidaat profiel maken is vaak lastig. SYSTO Professionals helpt jou het beeld helder te krijgen.
Dit doen wij door het doen van een opdrachtintake en organisatiescan: het is belangrijk dat we een goed beeld hebben van de vraag. Hierdoor kunnen we de verwachtingen managen en matchen of werven op basis van feiten in plaats van aannames.

5 voordelen voor jou:
  1. Kennis van de branche
  2. Groot netwerk van professionals
  3. Persoonlijke aandacht en korte lijnen
  4. Resultaatgericht en zorgvuldig werkend
  5. Transparant over tarieven en voorwaarden